Drii Winter: Een aangrijpende film over liefde, schuld, boete en vergiffenis, in de idyllische setting van een alpendorp - Actueel Cinema

   - 

Op 9 november verschijnt de allernieuwste film van Michaël Koch genaamd Drii Winter in de Belgische bioscoopzalen. De Zwitserse regisseur bracht eerder in 2016 al de langspeelfilm Marija uit. Dit jaar is hij terug met een nieuw, integer liefdesverhaal.

In een afgelegen bergdorpje in de Zwitserse Alpen wordt de jonge liefde tussen Anna en Marco op de proef gesteld. Anna komt uit het dorp en heeft een dochter uit een eerdere relatie, terwijl Marco een buitenstaander is uit het laagland die door de bergboeren is ingehuurd om het ruige land te bewerken.

Samen ervaren ze de vreugde van de nieuwe liefde en de nabijheid van familie. Maar wanneer Marco plotseling de controle over zijn doen en laten begint te verliezen en zich grillig gaat gedragen ontstaat er spanning in de dorpsgemeenschap. Gedurende de wisseling van de seizoenen en de hardheid van het bestaan, vecht Anna om een liefde te behouden waarvan ze gelooft dat zelfs de dood die kan overtreffen.

Drii Winter werd geselecteerd voor de Official Competition op het Internationaal Film Fest Gent. Daarnaast is de film ook de officiële Zwitserse Oscar-inzending!

Ook in de soundtrack van de film komt het Zwitserse karakter duidelijk tot uiting want deze is gebaseerd is op traditionele Zwitserse volksliederen.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop!

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Drii Winter

Drii Winter

Drama, Romantisch  Regie: Michael Koch In een afgelegen bergdorpje in de Zwitserse Alpen wordt de jonge liefde tussen Anna en Marco op de proef gesteld. Anna komt uit het dorp en heeft een dochter uit een eerdere relatie, terwijl Marco een buitenstaander is uit het laagland die door de bergboeren is ingehuurd om het ruige land te... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: