Tyler, the Creator gaat meespelen in nieuw seizoen van Netflixserie 'Big Mouth' - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse rapper en hiphopartiest Tyler, the Creator zal een stem vertolken van een personage in het volgende seizoen van de Netflixserie 'Big Mouth'. Andere stemmenvertolkers zijn Adam Levine, Amber Ruffin, Jeff Goldblum en Peter Capaldi. 

Volgens muzieksite Pitchfork wordt het zesde seizoen van 'Big Mouth' vanaf 28 oktober op het streamingplatform uitgezonden.  Tylers rol in 'Big Mouth' is al zijn tweede optreden in een komische animatieserie voor volwassenen dit jaar. Voordien vertolkte hij ook een rolletje in 'Beavis and Butt-Head' van Mike Judge, dat aan zijn voorlaatste seizoen toe is. In feite reageert het duo op Tyler, The Creators "See You Again"-.video  In april won de Californische rapper nog een Grammy voor 'Call Me If You Get Lost', zijn zesde album.

Afgelopen zomer speelde hij ook op Les Ardentes in Luik. 'Big Mouth' is een Emmy Award-winnende animatieserie over de onstuimige periode van de pubertiteit. De serie is bedacht en geschreven door Andrew Goldberg, het brein achter de animatie-sitcom 'Family Guy'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: