Smile, zou jij nog durven lachen nadat je deze film bent gaat kijken? - Actueel Cinema

   - 

Lach maar, want het horrorfilmseizoen begint met Smile, de eerste speelfilm van filmmaker Parker Finn met actrice Sosie Bacon (Mare of Easttown, Here and Now, 13 Reason Why). De film speelt vanaf nu woensdag in de bioscoop. 

Sommige horrorfilms willen het publiek op subtiele wijze bang maken. Andere horrofilms proberen de kijkers te laten kronkelen in hun stoel. Maar filmmaker Parker Finn had een veel ambitieuzer doel voor ogen toen hij begon met het schrijven en regisseren van zijn eerste speelfilm, Smile. "Ik wilde een film maken die van begin tot eind aanvoelde als een aanhoudende paniekaanval," legt hij uit. Je bent gewaarschuwd!

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Smile

Smile

Horror  Regie: Parker Finn Met: Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner,... Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: