Onbeperkt naar de Brusselse onafhankelijke cinema's met Cinevillepass - Actueel Cinema

   - 
Onbeperkt naar de Brusselse onafhankelijke cinema's met Cinevillepass

In Brussel slaan de kleinere arthouse bioscopen de handen in elkaar om opnieuw een groter publiek naar de zalen te krijgen. In Cinema Les Galeries is vandaag de Cinevillepas voorgesteld, een maandelijks abonnement waarmee je onbeperkt naar de film kan gaan. 

Het idee van de Cinevillepass komt overgevlogen uit Nederland, waar het al sinds 2009 bestaat en er anno 2022 meer dan 50.000 abonnees zijn over heel het land. Het heeft ervoor gezorgd dat een jonger en experimenterend publiek zich naar de kleinere cinemazalen begeeft, waardoor investeringen terug mogelijk zijn. Dat doel willen ze in Brussel ook bereiken. Vendôme, Cinema Galeries, Palace, Nova, Aventure, cine-flagey en Cinematek slaan de handen in elkaar en scharen zich samen achter de Cinevillepass. Jongeren tot 26 jaar gaan voor 18 euro per maand onbeperkt naar de film en mensen van 26 jaar en ouder betalen maandelijks 21 euro. Na vier maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. Een bioscooppas kopen is enkel mogelijk via www.cinevillepass.be.

De Cinevillepass is in Brussel sinds eind juni beschikbaar na een zachte lancering, maar nu volgt er een echte promotiecampagne in aanloop naar de koudere wintermaanden. Momenteel heeft de Cinevillepass al 800 abonnees in Brussel en met de grote lancering hopen de initiatiefnemers dat er maandelijks zo'n 700-tal nieuwe filmliefhebbers bijkomen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: