Regisseur Squid Game bijt tanden stuk op plot van tweede seizoen - Actueel Cinema

   - 
Regisseur Squid Game bijt tanden stuk op plot van tweede seizoen

Na het succes van het eerste seizoen van Squid Game werkt regisseur Hwang Dong-hyuk nu aan een tweede seizoen. Maar aangezien heel wat personages in het eerste deel werden afgeslacht, is de opdracht voor de regisseur deze keer moeilijker geworden. 

Met zes Emmy's is het eerste seizoen van de reeks duidelijk erg populair en succesvol gebleken. Dong-hyuk wil daar natuurlijk een vervolg aan breien met het tweede seizoen, maar dat verloopt niet zonder slag of stoot. Er keren enerzijds heel wat personages terug, zoals protagonist Seong Gi-hun (Lee Jung-Jae), The Front Man (Lee Byun-hun) en The Sales Man (Gong Yoo). Anderzijds moet de regisseur nu ook heel wat oplossingen vinden voor personages die in het eerste seizoen dood gingen. 

"Verschillende personages die geliefd waren door de kijkers, stierven al in het eerste seizoen van de serie", vertelt hij op een persconferentie. "Dus ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. Ik had geen idee dat de reeks zo een groot succes zou worden. Eerlijk gezegd, heb ik ze veel te vroeg vermoord en dat spijt me", klinkt het bij Hwang Dong-hyuk. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: