Regisseur Squid Game bijt tanden stuk op plot van tweede seizoen - Actueel Cinema

   - 

Na het succes van het eerste seizoen van Squid Game werkt regisseur Hwang Dong-hyuk nu aan een tweede seizoen. Maar aangezien heel wat personages in het eerste deel werden afgeslacht, is de opdracht voor de regisseur deze keer moeilijker geworden. 

Met zes Emmy's is het eerste seizoen van de reeks duidelijk erg populair en succesvol gebleken. Dong-hyuk wil daar natuurlijk een vervolg aan breien met het tweede seizoen, maar dat verloopt niet zonder slag of stoot. Er keren enerzijds heel wat personages terug, zoals protagonist Seong Gi-hun (Lee Jung-Jae), The Front Man (Lee Byun-hun) en The Sales Man (Gong Yoo). Anderzijds moet de regisseur nu ook heel wat oplossingen vinden voor personages die in het eerste seizoen dood gingen. 

"Verschillende personages die geliefd waren door de kijkers, stierven al in het eerste seizoen van de serie", vertelt hij op een persconferentie. "Dus ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. Ik had geen idee dat de reeks zo een groot succes zou worden. Eerlijk gezegd, heb ik ze veel te vroeg vermoord en dat spijt me", klinkt het bij Hwang Dong-hyuk. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: