Spider-Man No Way Home: terug in de bioscoop in een extra lange versie - Actueel Cinema

   - 

Sinds zijn release op 15 december 2021 wist Spider-Man No Way Home het publiek wekenlang in de ban te houden. Maar liefst 8 achtereenvolgende weken was het de favoriete film van de Belgische bioscoopgangers. De film is intussen de 4de best verdienende film aller tijden aan de Belgische en Luxemburgse kassa's, met een duidelijke voorsprong op de 5de best verdienende film in deze rangschikking: Star Wars: the Force Awakens.

Tot grote vreugde van de fans zal op woensdag 7 september 2022 een extended version verschijnen in een groot aantal bioscopen in België.

Op het menu staan verschillende nooit eerder vertoonde scènes die de fans op het grote scherm zullen kunnen ontdekken. Een gelegenheid voor degenen die al nostalgisch zijn om de film opnieuw te zien in de beste omstandigheden die de bioscopen te bieden hebben.

Afspraak op woensdag 7 september om de favoriete superheld van België opnieuw op het witte doek te zien!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home

Science-Fiction, Avontuur  Regie: Jon Watts Met: Angourie Rice, Tom Holland, Zendaya,... Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke held ontmaskert en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: