Don't Worry Darling: Een psychologische thriller met een erotisch randje met Harry Styles, Florence Pugh en Olivia Wilde - Actueel Cinema

   - 
Don't Worry Darling: Een psychologische thriller met een erotisch randje met Harry Styles, Florence Pugh en Olivia Wilde

De jaren 50. Een huisvrouw woont samen met haar echtgenoot in een utopische gemeenschap midden in een woestijn. Ze leidt een ogenschijnlijk perfect leventje. Op een dag doet ze een bijzondere ontdekking over haar leven dat verontrustende geheimen aan het licht brengt.

Don't Worry Darling is geschreven en geregisseerd door Olivia Wilde. Wilde bracht in 2019 reeds het onverwacht succesvolle Booksmart met Kaitlyn Dever en Beanie Feldstein uit. 

Het verhaal wordt tot leven gebracht met behulp van een heerlijke sterrencast! Naast Florence Pugh en Harry Styles spelen ook Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll, Kiki Layne, Sydney Chandler en Olivia Wilde zelf een rol in de film. 

De film werd opgenomen in oktober 2020, midden in de pandemie, en heeft nog een hele tijd nodig gehad om alles af te werken. Maar nu is het eindelijk zover! Op 21 september verschijnt Don’t Worry Darling in de Belgische bioscoopzalen. 

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Don't Worry Darling

Don't Worry Darling

Politie, Drama  Regie: Olivia Wilde Met: Olivia Wilde, Harry Styles, Florence Pugh,... De jaren 50. Een huisvrouw woont samen met haar echtgenoot in een utopische gemeenschap midden in een woestijn. Ze leidt een ogenschijnlijk perfect leventje. Op een dag doet ze een bijzondere ontdekking over haar leven dat verontrustende geheimen aan het licht brengt.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: