Regisseur heeft spijt over weigeren rol voor Taylor Swift in Twilight - Actueel Cinema

   - 
Regisseur heeft spijt over weigeren rol voor Taylor Swift in Twilight

In een gesprek met de podcast 'The Twilight Effect' heeft regisseur Chris Weitz gezegd dat hij spijt heeft van zijn beslissing om Taylor Swift geen rol te geven in de film The Twilight Saga: New Moon. De zangeres wilde in die film graag een kleine rol spelen, maar daar ging Weitz toen niet op in. 

De regisseur was aan de slag om het tweede deel van de Twilight-reeks in te blikken. De films zijn gebaseerd op de boeken van Stephenie Meyer en Swift zou volgens de regisseur een heel erg grote fan geweest zijn. Volgens Weitz wilde Swift koste wat het kost een rol, het maakte zelfs niet uit welke. "Al was het maar iemandin het cafe of restaurant, ze wilde gewoon meespelen", vertelt de regisseur. 

De makelaar van Swift, toen toevallig dezelfde persoon als die van Weitz, deed de regisseur een voorstel. Uiteindelijk ging die daar niet op in, omdat de zangeres toen net na de lancering van haar tweede album Fearless te succesvol zou geweest zijn. "Ze zou de aandacht wegnemen van de andere acteurs en het verhaal", vertelt Weitz.  "Ik geef mezelf daar nu een trap voor, want dan had ik met Taylor Swift kunnen chillen", lacht de regisseur. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Twilight Saga: New Moon

The Twilight Saga: New Moon

Fantasy, Romantisch  Regie: Chris Weitz Met: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Alex Meraz,... Bella Swan (Kristen Stewart) zit in zak en as na het abrupte vertrek van haar grote liefde, de vampier Edward Cullen (Robert Pattinson). Gelukkig zorgt de groeiende vriendschap met de charmante Jacob Black (Taylor Lautner) voor afleiding. Langzaam maar zeker gaat ze zich thuis voelen in de wereld... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: