Johnny Depp gaat na 25 jaar nog eens een film regisseren - Actueel Cinema

   - 

The Hollywood Reporter meldt dinsdag dat Johnny Depp na 25 jaar terug een film zal regisseren. Het zou gaan om een film over de Italiaanse kunstenaar Amedeo Modigliani (1884 - 1920). 

Voor de film baseren de producenten zich op een toneelstuk over het leven van de schilder en beeldhouwer. Het verhaal gaat over een evolutie waarin van de kunstenaar uitgroeit tot een grootheid. In het voorjaar van 2023 zouden de opnames al van start gaan. De film zou ook in Europa gedraaid worden.

In 1997 zat Depp al eens in de regisseursstoel. Toen was hij aan de slag voor de film The Brave, waarin hij samen met Marlon Brando te zien was. Voor de productie van de film Modigliani krijgt de Amerikaan hulp van Al Pacino. (Belga / Belga)

© Denis Makarenko / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: