Zware hersenschade bij actrice Anne Heche, zal niet meer bijkomen - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Anne Heche heeft ernstige hersenschade opgelopen als gevolg van een ongeluk waarbij ze in Los Angeles met haar auto een woning inreed. De 53-jarige actrice die al sinds maandag in coma ligt, zal het waarschijnlijk niet overleven, aldus een verklaring van haar intimi. 

"Het is al lang haar keuze om haar organen te doneren en ze wordt in leven gehouden om te bepalen of die levensvatbaar zijn", vervolgde de vertegenwoordiger. Heche reed vorige week in Los Angeles met haar auto een woning binnen. Het ongeluk veroorzaakte een brand en de actrice werd na de botsing in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie van Los Angeles meldde eerder dat er sporen van verdovende middelen in haar bloed zijn aangetroffen.

Heche werd begin jaren negentig bekend als actrice in de soap 'Another World'. Later speelde ze in films als 'Donnie Brasco', 'Six days seven nights' en ''Wag the dog'. Eind jaren negentig had Heche een relatie met tv-figuur Ellen DeGeneres. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: