Disney+ heeft voor het eerst meer abonnees dan Netflix - Actueel Cinema

   - 

Disney heeft zijn concurrent Netflix ingehaald: het wist in het voorbije kwartaal 14,4 miljoen nieuwe abonnees voor Disney+ aan te trekken en telde in totaal 221 miljoen streamingklanten. Dat zijn er net iets meer dan de 220,67 miljoen die Netflix in zijn laatste financieel verslag rapporteerde. 

Het is de eerste keer dat Netflix op vlak van abonnees wordt voorbijgestoken door een concurrent. Al telt Disney wel verschillende diensten samen: Disney+ telt 152,1 miljoen klanten, sportstreamingdienst ESPN+ heeft er 22,8 miljoen en Hulu, dat ook live televisie aanbiedt, telt 46,2 miljoen klanten. Vanaf 8 december zullen klanten in de VS in Disney+ advertenties te zien krijgen. Wie die de reclameboodschappen niet wil, zal vanaf dan meer moeten betalen: 11 dollar in plaats van 7,99 dollar. In 2023 zullen de reclames ook buiten de VS worden ingevoerd, zo kondigde het bedrijf in maart al aan. In 2024 verwacht Disney dat de streamingdienst winstgevend wordt. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: