MGM Studios zal geen volgende 'Tomb Raider'-film meer maken - Actueel Cinema

   - 

Het Amerikaanse MGM Studios heeft afstand gedaan van zijn rechten om nog 'Tomb Raider'-films te maken. Dit komt volgens Deadline door de overname van de studio door Amazon. Een vervolg op 'Tomb Raider' uit 2018 lijkt hierdoor uitgesloten. 

Het nieuws komt niet helemaal uit de lucht gevallen. Vorige week stelde de Zweedse actrice Alicia Vikander immers dat ze geen idee heeft of er ooit nog een vervolg komt op de 'Tomb Raider'-film uit 2018, de film waarin ze de hoofdrol speelde. Ze verwees toen naar de filmstudio's die groen licht moesten geven want zowel zijzelf als de nieuwe scenarioschrijfster waren er naar verluidt klaar voor. Nu MGM Studios zijn rechten heeft afgestaan, zal de eigenaar van de filmrechten een nieuwe filmstudio moeten zoeken die geïnteresseerd is in de franchise.

Volgens het Amerikaanse Deadline zal Alicia Vikander ook geen deel meer uitmaken van de cast van een volgende 'Tomb Raider'-film. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: