Thor: Love & Thunder: De meest hilarische film in het hele Marvel-universum! - Actueel Cinema

   - 

Net als bij Thor: Ragnarok, ligt ook de regie van deze vierde Thor-film in de handen van Taika Waititi. Dat Waititi ook de vierde Thor-film voor zijn rekening nam zie je en voel je aan alles! Aan de energie, de kleuren én bovenal de fantastische humor.

Maar ook de acteerprestaties zijn van een waar topniveau. Chris Hemsworth is er natuurlijk opnieuw als Thor en Natalie Portman keert daarnaast terug als Jane Foster, die in de nieuwe film zal veranderen in Mighty Thor. Ook Christian Bale brengt een fantastische vertolking van Marvel-schurk Gorr the God Butcher. En ook Russell Crowe zal er te zien zijn als Zeus.

Dus, misschien is Thor: Love & Thunder niet alleen de meest hilarische film in het hele Marvel-universum, maar misschien ook wel gewoon de allerbeste?!

Hieronder kan je nog even de synopsis herlezen:

In de film maakt Thor (Chris Hemsworth) een nieuwe soort reis: een zoektocht naar zichzelf. Maar zijn pensioen wordt onderbroken door de galactische moordenaar Gorr (Christian Bale), die uit is op de vernietiging van de goden. Om de dreiging te bestrijden, roept Thor de hulp in van Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een spannend kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van Gorr te ontrafelen en hem te stoppen voor het te laat is.

Ja hoor, Thor: Love & Thunder lost alle torenhoge verwachting meer dan in!

Thor: Love & Thunder speelt vanaf 6 juli in alle Belgische bioscopen. Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder

Actie, Fantasy  Regie: Taika Waititi Met: Chris Hemsworth, Karen Gillan, Taika Waititi,... In de film maakt Thor (Chris Hemsworth) een nieuwe soort reis: een zoektocht naar zichzelf. Maar zijn pensioen wordt onderbroken door de galactische moordenaar Gorr (Christian Bale), die uit is op de vernietiging van de goden. Om de dreiging te bestrijden, roept Thor de hulp in van Valkyrie (Tessa... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: