Netflix reageert na dodelijk ongeluk van acteurs in Mexico - Actueel Cinema

   - 

Twee acteurs die meewerkten aan de aankomende Netflix-serie "The Chosen One" zijn om het leven gekomen en zes anderen zijn gewond geraakt toen het busje waarin ze zaten donderdag verongelukte in Mexico. Netflix reageerde dinsdag dat het gaat om een tragisch ongeval. 

Het departement Cultuur van de staat Baja California gaf de namen van de acteurs vrij. Het gaat om Raymundo Garduno Cruz en Juan Francisco Gonzalez Aguilar. De zes gewonden zijn vermoedelijk cast- en crewleden. Zij zouden in stabiele toestand verkeren. De bestelwegen raakte vermoedelijk van de weg en ging dan over de kop. Het ongeval vond volgens lokale media plaats in een woestijngebied dicht bij de stad Mulege op het schiereiland Baja California Sur. Een bron dicht bij de productie zei tegen Variety dat de groep onderweg was van de stad Santa Rosalia naar de plaatselijke luchthaven. "We zijn diep bedroefd over het tragische ongeluk dat Ray Garduño en Juan Francisco González het leven heeft gekost", aldus Netflix. "Onze gedachten zijn bij hun naasten en de mensen die gewond zijn geraakt bij dit trieste ongeluk."

De serie is gebaseerd op de stripreeks "American Jesus" van schrijver Mark Millar en tekenaar Peter Gross. Ze gaat volgens de Netflixbeschrijving over een twaalfjarige jongen die ontdekt dat hij de teruggekeerde Jezus Christus, voorbestemd om de wereld te redden. Het filmen van de show, die eerder "American Jesus" heette, zou in april gestart zijn in Mexico. Redrum, het bedrijf dat de opnames leidt, heeft de productie tijdelijk onderbroken, meldde Deadline zaterdag. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: