Jurassic World: Dominion: de laatste reis naar het Jurassic tijdperk - Actueel Cinema

   - 

Jurassic World: Dominion verschijnt deze week in de bioscoop. Het park is vernietigd, maar de dinosaurussen hebben het laatste woord nog niet gezegd...

Grote verrassing, de drie leden van de originele cast van de allereerste film, namelijk Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldbulm, komen terug. En natuurlijk zijn ook Chris Pratt en Bryce Dallas Howard, die de 2 sterren zijn van de Jurassic World saga, van de partij.

Aan het roer staat regisseur Colin Trevorrow. 

Het derde en laatste deel van deze trilogie, Jurassic World: Dominion, is net zo goed als de vorige delen. Fans zullen niet teleurgesteld worden, er is meer dan genoeg show. Actie, grandioze decors en speciale effecten maken dit tot een waar Hollywood-vermaak. De dinosaurussen zijn indrukwekkend realistisch. En er is ook een vleugje nostalgie met de terugkeer van de originele cast en veel verwijzingen naar Stephen Spielbergs eerste Jurassic Park. Een echte traktatie! 

Het verhaal: 

Dinosaurussen leven en jagen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven en voor eens en altijd bepalen of de mens het roofdier bij uitstek zal blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Jurassic World: Dominion

Jurassic World: Dominion

Actie, Avontuur  Regie: Colin Trevorrow Met: Dichen Lachman, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt Dinosaurussen leven en jagen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven en voor eens en altijd bepalen of de mens het roofdier bij uitstek zal blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: