Men: Een beklemmend horror drama dat het publiek moeiteloos meeneemt in Garlands verbeelding - Actueel Cinema

   - 

De eerste film van Alex Garland, EX MACHINA, oogstte wereldwijd succes en bracht zijn naam op de planken van werkelijk elke studio. En ook zijn tweede film ANNIHILATION werd een zeer populaire release op Netflix. Voor zijn nieuwste film verbond Garland zich aan dé hyperpopulaire studio van het moment: A24.

De films die Garland maakt kunnen worden omschreven als fantasy/science fiction met een reflectie op de maatschappij.

Een jonge vrouw (Jessie Buckley) trekt zich na de dood van haar ex-man terug op het Britse platteland. Daar wordt haar rust verstoord wanneer het lijkt alsof iets of iemand haar stalkt. Wat begint als een sluimerende dreiging wordt een regelrechte nachtmerrie, waarin ze belaagd wordt door de demonen uit haar verleden.

Gedragen door de rijzende ster Jessie Buckley en de fantastische Rory Kinnear, hypnotiseert en betovert MEN het publiek.

Bekijk hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Men

Men

Horror, Drama  Regie: Alex Garland Met: Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu Een jonge vrouw (Jessie Buckley) trekt zich na de dood van haar ex-man terug op het Britse platteland. Daar wordt haar rust verstoord wanneer het lijkt alsof iets of iemand haar stalkt. Wat begint als een sluimerende dreiging wordt een regelrechte nachtmerrie, waarin ze belaagd wordt door de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: