Belgische film 'Duelles' met Veerle Baetens krijgt Amerikaanse remake - Actueel Cinema

   - 

'Duelles' de thriller uit 2018 met Veerle Baetens in de hoofdrol, krijgt een remake in de Verenigde Staten. Dat schrijft IndieWire. 

'Duelles' de thriller van Belgische regisseur Olivier Masset-Depasse krijgt een remake in de Verenigde Staten. In België kon de film al op heel wat lof rekenen, aangezien hij maar liefst maar liefst negen Magritte Awards won. Twee daarvan waren die voor 'Beste film' en 'Beste regisseur'. Veerle Baetens speelde een van de hoofdrol in de thriller over twee buurvrouwen.

In de Amerikaanse versie worden de twee dames gespeeld door Anne Hathaway en Jessica Chastain. 'Duelles' verandert ook van titel en zal uitgebracht worden als 'Mother's Instinct'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Duelles

Duelles

Drama  Regie: Olivier Masset-Depasse Met: Veerle Baetens & Anne Coesens In de jaren 60 zijn Alice en Céline de beste vrienden van de wereld, net als hun zoons Maxime en Théo. Hun medeplichtigheid is onberispelijk tot de dag dat een tragisch ongeluk hun leven verstoort. Aan vriendschap slaagt schuldgevoel, harmonie paranoia en medeplichtigheid, achterdocht.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: