Ontdek hier waarom wij vol ongeduld uitkijken naar Top Gun: Maverick - Actueel Cinema

   - 

Het is meer dan 30 jaar geleden sinds de originele "Top Gun" film. Laat dat even bezinken, 30 jaar! Hier zijn we dan, na drie decennia krijgen we een vervolg...

En dan de gedachte aan Tom Cruise die terugkomt met motoren, pilotenzonnebrillen en vette actie in de lucht, is genoeg om je hart op te halen. Zalig toch! De movie stills zien er alvast zeer veelbelovend uit: 

De synopsis van de film voelt als thuiskomen en doet ons tegelijkertijd keihard verlangen naar een nieuw avontuur:

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de top piloten van de marine, is Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) waar hij thuishoort. Hij draagt de fakkel over aan een heldhaftige testpiloot en doet afstand van de promotie waar hij recht op had.

Wanneer hij Top Gun-afgestudeerden traint voor een speciale missie, ontmoet Maverick Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), roepnaam: 'Rooster', de zoon van Maverick's overleden vriend Lt. Nick Bradshaw, ook bekend als 'Goose'.

Met een onzekere toekomst en een bewogen verleden, moet Maverick zijn diepste angsten trotseren. Deze vloeien voort uit een missie die de ultieme opoffering vereist van degenen die worden uitgekozen om ermee te vliegen.

En heb je de song "Hold My Hand" van Lady Gaga voor Top Gun: Maverick al gehoord? Beluister deze hier!

Kortom, bekijk hier nogmaals de nieuwste trailer en kijk samen met ons vol ongeduld uit naar de release op 25 mei. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: