Ontdek de eerste trailer van de nieuwe Jurassic World! - Actueel Cinema

   - 

Beleef deze zomer de epische ontknoping van het Jurassic-tijdperk als twee generaties voor het eerst samenkomen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden vergezeld door Oscar®-winnares Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in Jurassic World Dominion, een gedurfd, actueel en adembenemend nieuw avontuur dat de hele wereld overspant.

Van Jurassic World-architect en regisseur Colin Trevorrow, speelt Dominion zich af vier jaar nadat Isla Nublar is vernietigd. Dinosaurussen leven en jagen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven en voor eens en altijd bepalen of de mens het roofdier bij uitstek zal blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis.

Release datum: 8 juni 2022

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Jurassic World: Dominion

Jurassic World: Dominion

Actie, Avontuur  Regie: Colin Trevorrow Met: Dichen Lachman, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt Dinosaurussen leven en jagen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven en voor eens en altijd bepalen of de mens het roofdier bij uitstek zal blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: