Gli anni più belli: Op en top Italiaanse nostalgie, liefde, vriendschap en drama - Actueel Cinema

   - 

Heb je ook zin om je helemaal te laten onderdompelen die zalige Italiaanse sfeer? Ga dan zeker kijken naar Gli anni più belli.

De drie mannelijke hoofdacteurs speelden in 2005 al samen in de bekende Italiaanse film Romanzo Criminale. Daarnaast doet de film ook duidelijk denken aan La meglio gioventu, de Italiaanse hit uit 2003. En ook zijn er heel wat liefdevolle verwijzingen naar de legendarische regisseurs Fellini en Antonioni.

Regisseur Gabriele Muccino is ook in Hollywood te vinden. Zo maakte hij The Pursuit of Happyness en Seven Pounds, beide met Will Smith in de hoofdrol.

Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.

Bekijk hier de uren van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Gli anni più belli

Gli anni più belli

  Regie: Gabriele Muccino Met: Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart,... Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: