Kijker ontdekt grote 'blunder' in Netflix-film 'Don't Look Up' - Actueel Cinema

   - 

Een TikTokker heeft een 'fout' gevonden in de film 'Don't Look Up', die momenteel te zien is op Netflix. Op een bepaald moment zie je immers de volledige filmcrew duidelijk in beeld. Volgens de regisseur was dat opzettelijk, maar daar twijfelt de spotter sterk aan. 

'Don't Look Up' is een satirische sciencefictionfilm die momenteel in de top 10 van meest bekeken films op Netflix staat. De film gaat over twee astronomen (Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence) die een allesvernietigende komeet ontdekken en de wereld ervoor proberen te waarschuwen. Dat gaat echter niet zo makkelijk als verwacht. Een kijker, Ben Köhler, spotte echter een 'fout' rond 1 uur en 28 minuten. Enkele frames lang is de filmcrew dan in beeld. "Ze dachten waarschijnlijk dat niemand dat zou zien...", fronst hij de wenkbrauwen op TikTok. Regisseur Adam McKay heeft intussen gereageerd op de ontdekking. "Goed opgemerkt! We hebben dat shot van de crew er opzettelijk in gelaten om de vreemde filmervaring vast te leggen", schreef hij op Twitter. TikTokker Ben gelooft er echter niets van. "Hij had beter gezegd dat hij het er in had gelaten om het harde werk van de filmcrew te tonen", knipoogt hij. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Don't Look up

Don't Look up

Komedie  Regie: Adam McKay Met: Leonardo DiCaprio, Chris Evans, Jennifer Lawrence Twee astronomen ontdekken dat een gevaarlijke asteroïde de aarde nadert en zal vernietigen. Ze beginnen vervolgens aan een tour langs de media om de mensheid te waarschuwen. Er is echter een klein probleem: ze staan onderaan de ladder binnen hun werksoort, en niemand wil luisteren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: