Acteur Matthew McConaughey dan toch geen kandidaat om gouverneur te worden - Actueel Cinema

   - 

Matthew McConaughey zal zich dan toch niet kandidaat stellen om gouverneur van de Amerikaanse staat Texas te worden. De acteur dacht naar eigen zeggen écht na over die kandidaatstelling, maar wil zich op andere manieren inzetten voor de maatschappij. 

Het was op een evenement van de New York Times, de Dealbook Summit, dat de acteur had gezegd dat hij onderzocht hoe hij zich kandidaat kon stellen. Maar "dit is een pad waar ik op dit moment niet voor zal kiezen", vertelt McConaughey in een video die hij op Instagram plaatste. "Wat ik hieruit leerde? Dat er verschillende problemen zijn die we moeten oplossen. Onze politici moeten een nieuw doel nastreven. We moeten opnieuw vertrouwen kweken. We moeten onze gemeenschappelijke waarden benadrukken. Daarbij ook waarden die de partijgrenzen overschrijden. We moeten bruggen bouwen in de plaats van ze de verbranden", vertelde hij.

Volgens Deadline wil de acteur zich op een andere manier inzetten. "Ik zal blijven werken aan en investeren in mijn doel om ondernemers, bedrijven en organisaties waarin ik geloof, te ondersteunen. Die organisaties hebben allemaal het doel om vertrouwen op te bouwen en welvaart te creëeren. Dat is waar de 'American Dream' echt om gaat." (Belga / Belga)

© Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: