James Bond : No Time to Die - Fenomenaal openingsweekend! - Actueel Cinema

   - 

Met bijna 150.000 bezoekers tijdens het openingsweekend (de film kwam uit op donderdag in plaats van de traditionele woensdag), overtreft NO TIME TO DIE het vorige record voor de beste release sinds de heropening van de Belgische bioscopen, dat tot nu toe in handen was van Fast & Furious 9 (102.000 bezoekers).

Deze prestatie maakt de film ook de beste Belgische opening aller tijden voor een release in september.

Internationaal maakte de film een brutowinst van bijna 121,3 miljoen dollar in 54 landen (exclusief China, de VS en Frankrijk) en werd zo de eerste titel die in één weekend meer dan 100 miljoen dollar opbracht sinds de pandemie zonder de Chinese markt. 

In de geboorteplaats van 's werelds grootste spion, het Verenigd Koninkrijk (inclusief Ierland), bracht NO TIME TO DIE 35,1 miljoen dollar op, goed voor de zesde hoogste opening aller tijden en de grootste release sinds de pandemie... en dat in slechts vier dagen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
James Bond : No Time to Die

No Time to Die

Actie, Avontuur  Regie: Cary Joji Fukunage Met: Rami Malek, Daniel Craig, Léa Seydoux Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: