"Volgend jaar pas gesprek over nieuwe James Bond" - Actueel Cinema

    

Fans moeten nog even geduld hebben voordat ze weten wie Daniel Craig gaat opvolgen als James Bond. Gesprekken over de nieuwe hoofdrol in de 007-reeks beginnen op zijn vroegst volgend jaar, vertelde producent Barbara Broccoli deze ochtend aan radiozender BBC Radio 4. 

Een dag voor de wereldpremière van 'No Time To Die', de 25ste Bond-film waarin Craig voor het laatst te zien is als de beroemde spion, heeft de producent andere dingen aan haar hoofd. "We willen dat Daniel de tijd heeft om dit moment te vieren. Volgend jaar zullen we gaan nadenken over de toekomst."

Voor Craig komt er met 'No Time To Die' als vijfde film na bijna zestien jaar een eind aan zijn avontuur als 007. De Britse acteur is de zesde Bond na voorgangers Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton en Pierce Brosnan. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Baldwin drukt shock en verdriet uit - Actueel
Actueel

Baldwin drukt shock en verdriet uit

De Amerikaanse acteur Alec Baldwin heeft zijn shock en verdriet uitgesproken, na het dodelijke ongeval op de set van zijn nieuwe film. De acteur had vermoedelijk per ongeluk het dodelijke schot gelost met een vuurwapen dat voor de film werd gebruikt. Verder lezen...
James Bond : No Time to Die

No Time to Die

Actie, Avontuur  Regie: Cary Joji Fukunage Met: Rami Malek, Daniel Craig, Léa Seydoux Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: