Escape Room 2: er is slechts één regel: niet sterven - Actueel Cinema

   - 

Escape Games moet je in het echt meegemaakt hebben! Je wordt vrijwillig opgesloten in een kamer met als enige uitweg het oplossen van een reeks raadsels die naar de uitgang leiden. Een stressvolle ervaring, want het is een pure race tegen de klok. Maar wat als je per ongeluk in deze situatie terechtkomt en deze dodelijk zou kunnen zijn?

Escape Room 2: No way out is het vervolg op de psychologische thriller die het publiek over de hele wereld de stuipen op het lijf joeg. In dit deel worden zes mensen ongewild opgesloten in een nieuwe reeks escape rooms en ontdekken ze langzaam wat ze gemeen hebben om te overleven... en ontdekken ze dat ze het spel allemaal al eens eerder hebben gespeeld.

Bekijk hier de uren van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Escape room 2

Escape room 2

Horror, Thriller  Regie: Adam Robitel Met: Logan Miller, Isabelle Fuhrman, Thomas Cocquerel In dit deel worden zes mensen ongewild opgesloten in een nieuwe reeks escape rooms en ontdekken ze langzaam wat ze gemeen hebben om te overleven... en ontdekken ze dat ze het spel allemaal al eens eerder hebben gespeeld.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: