Old: De sterke comeback van M. Night Shyamalan - Actueel Cinema

   - 

Na Split en Glass baseert de Indiase regisseur zich deze keer op de Zwitserse striproman Sandcastle van Pierre Oscar Lévy en Frederik Peeters. Het resultaat is een fantastische thriller.

Een gezin ontdekt dat tijdens hun tropische vakantie het afgelegen strand waar ze zich een paar uur bevinden, ervoor zorgt dat ze op de een of andere manier snel verouderen... Ineens duurt hun hele leven nog maar één enkele dag.
 
Deze niet te missen film wordt naar een nog hoger niveau getild dankzij een ware vijfsterrencast: Gael García Bernal (Amazon's Mozart in the Jungle), Vicky Krieps (Phantom Thread) en Rufus Sewell (The Man in the High Castle).

Een heerlijke en tegelijkertijd ook verschrikkelijk akelige film die je vanaf 21 juli in de bioscoop kan ontdekken.

 
 
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Old

Old

Thriller  Regie: M. Night Shyamalan Met: Thomasin McKenzie, Abbey Lee, Embeth Davidtz Een gezin, dat tijdens hun tropische vakantie ontdekt dat het afgelegen strand waar ze zich een paar uur bevinden, ervoor zorgt dat ze op de een of andere manier snel verouderen... ineens duurt hun hele leven nog maar één enkele dag.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: