The Flintstones krijgen vervolg als volwassen animatieserie - Actueel Cinema

   - 

Een van 's werelds meest bekende en geliefde cartoonseries krijgt een vervolg. The Flintstones gaan een nieuw tijdperk in en zullen in een geanimeerde versie te zien zijn op Fox in de Verenigde Staten, meldt entertainmentsite Variety. 

Nadat er al eerder pogingen werden ondernomen om onder andere Fred en Wilma Flintstone en Barney en Betty Rubble terug te laten keren op televisie, is het dit keer raak. Actrice Elizabeth Banks treedt op als uitvoerend producent en spreekt tevens het personage van Pebbles, de dochter van Fred en Wilma, in. De show, die de titel Bedrock zal krijgen, speelt zich af in wat moderne tijden. Fred staat op het punt om met pensioen gegaan, terwijl de twintiger Pebbles zich richt op haar eigen carrière. Fox-president Michael Thorn is zeer tevreden over zijn nieuwe aanwinst.

"Nog voordat de Simpsons, Griffins en de Belchers er waren, waren The Flintstones al onderdeel van ons leven. Zij zijn de 'first family' van animatie en ze gaan absoluut rocken." De originele serie was zes seizoenen lang te zien van 1960 tot 1966 en is wereldwijd jarenlang opnieuw vertoond. Het was de eerste animatieshow die een Emmy Award won. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: