"Peaky Blinders"-actrice Helen McCrory op 52-jarige leeftijd overleden - Actueel Cinema

   - 

De Britse actrice Helen McCrory, bekend als Polly uit de tv-reeks "Peaky Blinders" en Narcissa Malfoy-Black in de Harry Potter-films, is op 52-jarige leeftijd bezweken aan kanker. Dat meldt haar echtgenoot, acteur Damian Lewis, op Twitter. 

"Ik ben er het hart van in dat ik moet aankondigen dat de prachtige en machtige vrouw die Helen McCrory is thuis vredig is overleden na een heroïsch gevecht met kanker", schrijft Lewis. "Ze werd omgeven door een golf van liefde van familie en vrienden. Ze stierf zoals ze leefde. Onverschrokken. God wat houden we van haar, en we weten hoe gelukkig we zijn om haar in onze levens gehad te hebben." McCrory is verder ook bekend van "The Queen", waarin ze Cherie Blair speelde. Ze was ook te zien in de Bond-film "Skyfall". Samen met Lewis, zelf bekend van de reeksen "Band of Brothers" en "Homeland", had McCrory een dochter en een zoon. (Belga / Belga)

© Denis Makarenko / Shutterstock.com 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: