Jamie Foxx gaat bokser Mike Tyson spelen - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse Hollywoodacteur Jamie Foxx gaat bokser Mike Tyson spelen in een nieuwe biografische serie. Dat heeft Variety vernomen. 

Het is nog niet duidelijk op welke zender of onlinedienst de serie, simpelweg getiteld "Tyson," te zien zal zijn maar het zal ongetwijfeld niet lang duren voordat de serie onderdak vindt gezien de namen die er al aan verbonden zijn. Zo gaat Antoine Fuqia, bekend van "Training Day" en de remake van de westernklassieker "The Magnificent Seven" regisseren, terwijl Martin Scorsese als uitvoerend producent optreedt via Sikelia Productions, zijn eigen productiemaatschappij.

De serie zou het hele leven van de bokskampioen beslaan. Tyson is een van de meest omstreden sporters van de voorbije decennia. Hij werd in 1992 veroordeeld voor verkrachting van een meisje van 18. Verder liep hij ook veroordelingen op voor geweld, cocaïnebezit en rijden onder invloed. Daarnaast is hij ook berucht omwille van zijn beet in het oor van Evander Holyfield, tijdens een kamp in 1997 Van zijn 50 overwinningen behaalde de bolkslegende er 44 met KO. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: