Jamie Foxx gaat bokser Mike Tyson spelen - Actueel Cinema

    
Actueel
Jamie Foxx gaat bokser Mike Tyson spelen

De Amerikaanse Hollywoodacteur Jamie Foxx gaat bokser Mike Tyson spelen in een nieuwe biografische serie. Dat heeft Variety vernomen. 

Het is nog niet duidelijk op welke zender of onlinedienst de serie, simpelweg getiteld "Tyson," te zien zal zijn maar het zal ongetwijfeld niet lang duren voordat de serie onderdak vindt gezien de namen die er al aan verbonden zijn. Zo gaat Antoine Fuqia, bekend van "Training Day" en de remake van de westernklassieker "The Magnificent Seven" regisseren, terwijl Martin Scorsese als uitvoerend producent optreedt via Sikelia Productions, zijn eigen productiemaatschappij.

De serie zou het hele leven van de bokskampioen beslaan. Tyson is een van de meest omstreden sporters van de voorbije decennia. Hij werd in 1992 veroordeeld voor verkrachting van een meisje van 18. Verder liep hij ook veroordelingen op voor geweld, cocaïnebezit en rijden onder invloed. Daarnaast is hij ook berucht omwille van zijn beet in het oor van Evander Holyfield, tijdens een kamp in 1997 Van zijn 50 overwinningen behaalde de bolkslegende er 44 met KO. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema