Harry en Meghan maken docuserie voor Netflix - Actueel Cinema

    
Actueel
Harry en Meghan maken docuserie voor Netflix

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle gaan voor de streamingdienst Netflix een documentaireserie maken over de Invictus Games, zo is te lezen op Deadline. Het is volgens de website een eerste project waar het koppel, dat voor meerdere jaren een samenwerkingsakkoord met Netflix sloot, aan begint. 

De serie zal 'Heart of Invictus' gaan heten. In de reeks worden atleten gevolgd die zich voorbereiden op de volgende editie van het sportevenement voor militairen met een blijvend letsel. Die wedstrijden zijn een initiatief van de prins, die ook zelf in de eerste reeks te zien zal zijn. Het is nog niet duidelijk wanneer de serie verschijnt, de wedstrijden zelf staan volgend jaar op de agenda en gaan door in Den Haag.

Een jaar geleden maakten Harry en Meghan al bekend dat ze voor Netflix aan de slag gaan. Het koppel gaat de komende jaren werken aan documentaires, films en series voor kinderen maken. Daarnaast sloten ze ook een contract met Spotify om twee podcasts te maken en te produceren. (Belga / Belga)

© Antonio Nardelli / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema