Shia LaBeouf aangeklaagd door FKA Twigs voor seksuele aanranding - Actueel Cinema

   - 

De Britse zangeres en producer FKA Twigs heeft haar ex-vriend, Shia LaBeouf, aangeklaagd en de acteur beschuldigd van seksuele intimidatie, mishandeling en het toebrengen van emotioneel leed. Dat meldt Variety vandaag. 

FKA Twigs en Shia LaBeaouf hadden tussen 2018 en 2019 een relatie van ongeveer een jaar nadat ze elkaar hadden leren kennen op de set van de film, "Honey Boy". "Shia LaBeouf doet vrouwen pijn," staat er in de aanklacht, die Variety kon inkijken. "Hij gebruikt ze. Hij misbruikt ze, zowel fysiek als mentaal. Hij is gevaarlijk." Nog volgens de aanklacht sloeg LaBeouf de muzikante ooit tegen een auto en probeerde hij haar te wurgen omdat ze "probeerde te ontsnappen aan een van zijn manische tirades."

LaBeouf heeft ook bewust FKA Twigs besmet met een SOA, volgens de openbare aanklacht. LaBeouf hield naar verluidt ook geweren bij hem thuis om zijn toenmalige vriendin in een "constante staat van angst" te houden. FKA Twigs heeft de aanklacht ingediend bij het Hooggerechtshof in Los Angeles. (Belga / Belga)

© Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Honey Boy

Honey Boy

  Regie: Alma Har'el

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: