Megan Fox bestanden vraagt scheiding aan van Brian Austin Green - Actueel Cinema

   - 

Megan Fox werd al langer gelinkt aan Machine Gun Kelly, en nu is de kogel ook door de kerk en vraagt ze de scheiding aan van Brian Austin Green. 

De actrice diende haar echtscheidingspapieren woensdag in na bijna 10,5 jaar getrouwd te zijn met de '90210'-ster. In de documenten vraagt Megan om het hoederecht van de drie kinderen van het paar. Daarnaast wil ze dat het niet meer mogelijk is voor haar en haar man om verplicht te worden tot echtelijke alimentatie betalen. Brian heeft een antwoord ingediend waarin hij instemt met bijna alles. De kwestie rond alimentatie wil hij echter nog bespreken. Geen van beide heeft iets aangegeven als het gaat om kinderalimentatie. Er is ook een grote discrepantie als het gaat om hun datum van scheiding. Megan zegt dat ze in november 2019 uit elkaar waren en volgens Brian was het 5 maart 2020.

Brian en Megan zijn in juni 2010 in Hawaï getrouwd en hebben samen 3 kinderen: Noah Shannon (8), Bodhi Ransom (6) en Journey River (4). (Belga / Belga)

© Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: