Shawn Mendes brengt documentaire uit met Netflix - Actueel Cinema

    
Actueel
Shawn Mendes brengt documentaire uit met Netflix

'In Wonder', zo zal de documentaire heten die Shawn Mendes samen met Netflix op 23 november uitbrengt. De camera's van de streamingdienst volgden hem in de aanloop van het uitbrengen van zijn album Wonder. 

Mendes werd een aantal jaar gevolgd en nu is het eindelijk zover. Grant Singer zal de film regisseren, eerder werkte hij ook al mee aan video's van artiesten zoals The Weeknd, Lorde en Camila Cabello. In de film mogen de kijklustigen ook beelden van achter de schermen van zijn wereldtour in 2019 verwachten. Begin deze maand bracht de zanger zijn nieuwe single uit.

'Wonder' is het titellied van zijn aankomende album dat even na de documentaire gelanceerd wordt. 'Wonder' is zijn eerste nummer sinds zijn succesnummer 'Senorita' in duet met Camila Cabello, zijn vriendin. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Vanavond op TV: I Feel Pretty - Artikel

Vanavond op TV: I Feel Pretty

Kijk vanavond, nu donderdag 22 oktober, om 21u30 op VIJF naar "I Feel Pretty"!
Total Recall gerestaureerd opnieuw in de bioscoop vanaf 18 november! - Actueel

Total Recall gerestaureerd opnieuw in de bioscoop vanaf 18 november!

De cult sciencefiction film TOTAL RECALL (1990) van Paul Verhoeven is in een sublieme digitaal gerestaureerde 4K-versie opnieuw in de Belgische bioscopen te bewonderen vanaf 18 november. Het Amerikaanse box office succes met Arnold Schwarzenegger en Sharon Stone in de hoofdrollen was bij het moment... Verder lezen...
'Euphoria' komt met twee nieuwe afleveringen - Actueel

'Euphoria' komt met twee nieuwe afleveringen

Goed nieuws voor de fans van de populaire HBO-reeks. In afwachting van het tweede seizoen, dat door de coronapandemie voor onbepaalde tijd werd uitgesteld, komt "Euphoria" met twee nieuwe afleveringen.
Happy Hallowstream! Beven van plezier met Halloween op Disney+ - Actueel

Happy Hallowstream! Beven van plezier met Halloween op Disney+

Wie herfst zegt, zegt Halloween! Speciaal voor deze gelegenheid heeft Disney+ voor ieders plezier een heleboel films, shorts en series geselecteerd waar abonnees mee kunnen griezelen en lachen, het ideale recept voor voor een vreselijk leuke avond!
Cast van 'Avengers' houdt benefiet voor Joe Biden - Actueel

Cast van 'Avengers' houdt benefiet voor Joe Biden

De cast van de Marvel-superheldensaga 'The Avengers' komt vandaag bijeen voor een virtuele benefiet ten voordele van presidentskandidaat Joe Biden. Dat melden Amerikaanse media.