Two and a Half Men-actrice Conchata Ferrell (77) overleden - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Conchata Ferrell is maandag overleden na een hartstilstand. Ferell is vooral bekend door haar rol als sarcastische huishoudster in de comedyserie Two and a Half Men. Ze overleed in het bijzijn van haar familie in een ziekenhuis in Californië, dat meldt filmwebsite Deadline. 

Met die rol in de fameuze serie werd Ferrell tot twee keer toe genomineerd voor een Emmy. Op de Amerikaanse zender CBS liep de reeks zo'n 12 jaar, van 2003 tot 2015. Ze begon haar carrière in het theater en kon zelfs rollen in off-Broadway-voorstellingen verzilveren. Daarnaast is ze ook bekend van reeksen als E/R, Good Times, Grace and Frankie en Buffy The Vampire Slayer. Ferrell was getrouwd en laat een dochter achter. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: