Sacha Baron Cohen moest vluchten tijdens opnames 'Borat 2' - Actueel Cinema

    
Actueel
Sacha Baron Cohen moest vluchten tijdens opnames 'Borat 2'

De Britse komiek en acteur, Sacha Baron Cohen, verklaarde in een interview met het Amerikaanse magazine 'Time' dat hij vreesde voor zijn leven tijdens de opnames van de film 'Borat 2'. 

Tijdens een pro-wapenbijeenkomst in de Verenigde Staten trad Cohen, verkleed als de Kazachse reporter Borat, op als zanger met rechtse sympathieën. Maar omdat Borat het publiek en de organisatoren met zijn grappen op stang jaagde moest de acteur vluchten. "Toen de organisatoren het podium opgeklommen waren, rende ik naar een nabij geparkeerd vluchtvoertuig", vertelt hij. Maar zelfs de auto kon de komiek niet in veiligheid brengen. "Toen iemand de deur opentrok om me naar buiten te slepen, gebruikte ik mijn hele lichaamsgewicht om de deur weer dicht te kunnen trekken totdat onze auto eindelijk weg wist te komen", aldus de acteur.

Cohen maakte tijdens zijn eerste Borat-film al vaker gevaarlijke situaties mee. Toch stelt hij dat dit soort situaties toen veel minder frequent voorkwamen. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Mogelijk laatste seizoen Grey's Anatomy - Actueel

Mogelijk laatste seizoen Grey's Anatomy

De kans bestaat dat het huidige seizoen van Grey's Anatomy mogelijks het laatste seizoen zal zijn. Ellen Pompeo, een van de hoofdrolspeelsters, vermoedt dat er geen achttiende seizoen zal komen. "We weten nog niet wanneer de show gaat eindigen. Maar de waarheid is dat het dit seizoen kan zijn",... Verder lezen...