Vanavond op TV: Armored - Actueel Cinema

   - 

Ty Hacket heeft net zijn ouders verloren, woont samen met zijn broertje en kan eigenlijk niet rondkomen. Ty werkt bij een waardetransportbedrijf en is goed bevriend met Mike Cochrone. Wanneer Mike samen met nog een aantal collega's hun slag willen slaan door een eigen gepantserde transportwagen te overvallen, moeten ze Ty wel overtuigen om mee te doen om hun plan te laten slagen. Ty moet er eerst niks van weten, maar zijn situatie laat hem geen keus. Hij heeft geen geld en de 42 miljoen die ze van plan zijn te stelen, zullen voor een betere toekomst zorgen. Hij is overtuigd en doet mee, ware het niet dat hun hele 'waterdichte' plan volledig misloopt.

Kijk vanavond, nu dinsdag 16 juni, om 20u40 op CAZ naar "Armored"!


 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel - Actueel
Actueel

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel

Na een aantal samenwerkingen in de Fast & Furious saga ontstond er een vete tussen de twee sterren, Dwayne Johnson en Vin Diesel. Er was sprake van rivaliteit, kritiek en spot via sociale media. Maar deze vete is nu officieel verleden tijd. Dwayne Johnson deed een officiële aankondiging op Twitter. Verder lezen...
Armored

Armored

Thriller, Drama  Regie: Nimród Antal Met: Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno Drie collega's van een waardetransportbedrijf hebben het ultieme plan; ze gaan een eigen transportwagen overvallen met als waarde tien miljoen. Alles lijkt de mannen goed af te gaan, totdat er een onverwachte getuige op komt dagen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: