Death on The Nile - Making of Cinema

    
Making of
Death on The Nile

Branagh’s eerste Agatha Cristie-verfilming, Murder on the Orient Express, dateert ondertussen al van 2017. De film is angenaam om naar te kijken. Een beetje zoals de Sherlock Holmes interpretatie door Guy Ritchie: leuk, goed gefilmd en met veel humor.

Laten we hopen dat deze lichte en ongecompliceerde gemoedstoestand tevens aanwezig zal zijn in Death on the Nile, een speelfilm waarin Kenneth Branagh Hercule Poirot opnieuw tot leven probeert te wekken. En we weten dat hij dat met veel schwung doet!

Eén ding is zeker, deze nieuwe versie van deze klassieke detective roman zal heel anders zijn dan de versie van John Guillermin, uitgebracht in 1978, waarin Peter Ustinov op zijn best te zien was! Aarzel niet dit pareltje alvast eens te bekijken. Je kan er ook Jane Birkin en Bette Davis bewonderen...

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Adil El Arbi en Bilall Fallah beginnen met opnames van 'Grond' - Actueel

Adil El Arbi en Bilall Fallah beginnen met opnames van 'Grond'

De Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah beginnen in Brussel samen met Mathieu Mortelmans aan de opnames van 'Grond'. De nieuwe fictiereeks gaat over een jonge ondernemer die grond vanuit Marokko naar België haalt om Marokkaanse moslims in te begraven. De serie wordt geproduceerd door... Verder lezen...
Vanavond op TV: Transformers - Actueel

Vanavond op TV: Transformers

Kijk vanavond, nu donderdag 9 juli, om 20u35 op Q2 naar "Transformers"!
Johnny Depp ontkent dat hij monster is - Actueel

Johnny Depp ontkent dat hij "monster" is

Op de tweede dag van de rechtszaak tegen de Britse tabloid The Sun heeft acteur Johnny Depp ontkend dat hij een "monster" is. De 57-jarige Hollywoodster beweert ook dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard nooit geslagen heeft.
Johnny Depp ontkent woede-uitbarstingen bij start tabloid-proces - Actueel

Johnny Depp ontkent woede-uitbarstingen bij start tabloid-proces

Hollywood-acteur Johnny Depp heeft vandaag voor een Britse rechtbank verklaard dat hij geen problemen heeft met woedebeheersing. Het was de eerste dag van zijn rechtszaak wegens smaad tegen een Britse tabloidkrant die hem een "vrouwenmishandelaar" had genoemd.