Vanavond op TV: Kingsman: The Secret Service - Actueel Cinema

   - 

Wanneer geheimagent Harry Hart samen met zijn team een gekidnapte professor tracht te bevrijden, laat een van zijn collega's het leven, waardoor er een vacature vrijkomt. Hart besluit een aan lager wal geraakte zoon van een van zijn ex-collega's met een aantal andere rekruten klaar te stomen voor een carrière bij de geheime dienst. Het wordt een loodzware beproeving, gevuld met fysieke uitdagingen, medische tests en psychologische spelletjes.

Kijk vanavond, nu zondag 17 mei, om 20u30 op VTM naar "Kingsman: The Secret Service"!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Kingsman : The Secret Service

Kingsman : The Secret Service

Actie  Regie: Matthew Vaughn Met: Colin Firth, Taron Egerton, Michael Caine In de film Kingsman: The Secret Service rekruteert een uiterst geheime organisatie voor spionnen een ongepolijst maar talentvol straatschoffie voor hun trainingsprogramma, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: