Cast van Melrose Place houdt reünie voor inzamelactie - Actueel Cinema

   - 

In de jaren '90 was Melrose Place een zeer populaire serie in de Verenigde Staten en ver daarbuiten. De cast van de iconische serie komt nog een keer samen om geld in te zamelen. 

Josie Bissett, Thomas Calabro, Marcia Cross, Laura Leighton, Heather Locklear, Doug Savant, Grant Show, Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith en Daphne Zuniga zullen online nog eens allen samen te zien zijn in Stars in the House. Dat is een online programma op YouTube waar heel wat sterren hun opwachting maken. Zij lieten eerder al de casts van Glee, Frasier en Desperate Housewives nog eens grasduinen over hun verleden en de serie.

Met deze reünies zamelen ze geld in voor The Actors Fund, een organisatie dat de entertainmentsector financieel steunt. Deze sector heeft het zeer lastig omdat momenteel zo goed als alles stilligt. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

Melrose Place - Drama
1

Melrose Place

Drama | 7 seizoen(en)  | 228 aflevering(en)
1992
Regie: Darren StarMet: Thomas Calabro, Heather Locklear, Josie Bissett,...Melrose Place gaat over het leven van jongvolwassenen in West Hollywood. Michael en Jane Mancini waren ooit een stabiel koppel. Michael is een gerespecteerde arts bij het Wilshire Memorial en Jane een modeontwerper. Er komt een einde aan hun gelukkige leven als hij een affaire krijgt met Kimberly... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: