Vanavond op TV: The Italian Job - Actueel Cinema

   - 

John Bridger en Charlie Croker leiden een misdaadgroep die voor een laatste keer wordt samengeroepen om 35 miljoen dollar aan goudstaven te stelen uit een zwaar bewaakte kluis in Venetië. Een van de misdadigers, Steve, heeft echter een geheime agenda en zorgt ervoor dat de andere teamleden omkomen, zodat hij er alleen met de buit vandoor kan. Wanneer hij weer in Los Angeles arriveert, blijken de andere overvallers zijn poging tot eliminatie toch overleefd te hebben. Charlie en de anderen volgen Steve op de voet. Hierbij krijgen ze de hulp van Stella, de dochter van John en een professionele kluizenkraker. Samen vormen de leden het perfecte team om de grootste en gedurfde overval in hun carrière te plegen.

Kijk vanavond, nu maandag 6 april, om 20u35 op Q2 naar "The Italian Job"!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
The Italian Job

The Italian Job

Actie, Avontuur, Drama  Regie: F. Gary Gray Met: Mark Wahlberg, Charlize Theron, Edward Norton,... Een groep dieven, geleid door de beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Dit geeft ze de tijd om een grote hoeveelheid goud te stelen. Ze ontsnappen in hun Mini Coopers, die klein genoeg zijn om het verkeer te omzeilen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: