Release van Jumbo via VOD Premium - Actueel Cinema

   - 

JUMBO van Zoé Wittock (met Noémie Merlant - Portrait of a lady on fire -  en Sam Louwyck) die op 18 maart in de zalen had moeten uitkomen, zal uitzonderlijk in VOD PREMIUM beschikbaar worden gesteld op de meeste VOD platforms.
 
JUMBO is vanaf nu reeds beschikbaar tegen de prijs van 7,99 EUR op het VOD platform Dalton.be (vanaf vandaag)
 
Verder zal de film ook beschikbaar zijn op volgende andere platforms zoals :

LUMIEREFILMS.be vanaf morgen (zaterdag)
UNIVERSCINE.be vanaf morgen (zaterdag)
PROXIMUS PICKX VOD vanaf dinsdag
 
Naaste deze uitzonderlijke en bijzondere première zullen diezelfde platforms ook films uitbrengen die vroegtijdig werden stopgezet omwille van de verplichte sluiting van de zalen : DEUX van Filippo Meneghetti en FILLES DE JOIE van Frédéric Fonteyne en Anne Paulicevich. 
 
Dit intiatief zal worden stopgezet van zodra de zalen opnieuw hun deuren zullen openen en dat de nationale releases weer hun weg gaan kunnen vinden naar het grotere scherm.

Jumbo met Noémie Merlant, Emmanuelle Bercot, Bastien Bouillon en Sam Louwyck.

SYNOPSIS
Jeanne, een verlegen jonge vrouw, werkt 's nachts in een pretpark waar ze graag rondloopt terwijl ze er de gangpaden schoonmaakt. Ze woont alleen met haar moeder, de uitbundige en opdringerige Margarette, en worstelt om een eigen identiteit te verwerven binnen de samenleving en in het gezelschap van mannen. Haar leven fleurt op wanneer het park een nieuwe sensatieattractie krijgt: de fantastische en indrukwekkende Jumbo. Het is liefde op het eerste gezicht.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: