Kristen Bell benadrukt met foto waarom het zo belangrijk is om handen met zeep te wassen - Actueel Cinema

   - 

'Frozen'-actrice Kristen Bell heeft een voor-en-na-foto gedeeld waarop duidelijk te zien is dat je handen wassen zonder zeep lang niet voldoende is om bacteriën te verwijderen. 

Het nieuwe coronavirus begint zich ook in ons land meer en meer te verspreiden, dus is het uiterst belangrijk dat we aan onze hygiëne denken. Het is vanzelfsprekend dat we onze mond en neus bedekken als we hoesten of niezen, maar daar blijft het niet bij. Er wordt aangeraden om je handen regelmatig te wassen, en niet gewoon met water.

De Amerikaanse actrice Kristen Bell (onder meer bekend van 'The Good Place') deelde immers enkele foto's van handen onder ultraviolet licht, waardoor het vuil zichtbaar wordt. In het eerste geval zijn de handen niet gewassen, de tweede foto toont het resultaat na een korte wasbeurt met water, daarna één waarbij de handen zes seconden lang met water gewassen worden. In al die gevallen blijven bacteriën op de handen zitten. Pas als er zeep wordt gebruikt, is er een duidelijk verschil. In het ideale geval was je je handen dertig seconden lang. De meeste bacteriën zouden dan verdwenen moeten zijn. "30 seconds with soap yall!!!", besluit de actrice dan ook onder de foto op Instagram.  (Belga / Belga)

© Kristen Bell Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My mom sent me the hand washing black light comparison. 30 SECONDS WITH SOAP YALL!!!

Une publication partagée par kristen bell (@kristenanniebell) le

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: