Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben - Actueel Cinema

    
Actueel
Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben

We weten allemaal dat HBO garant staat voor kwalitatieve series. Kijk maar naar de titels als Game of Thrones, The Soprano's, Chernobyl, Six Feet Under... En we kunnen zo nog wel even doorgaan. Week in week uit blijven ze nieuwe topseries aanleveren. Hier zijn de nieuwste series die je niet mag missen!

The Outsider

Een zeer geslaagde bewerking van Stephen King's bestseller. Spannende episodes, sterke muziek, een  mooi ritme en een vlekkeloze constructie van een scenario met meerdere wendingen. Waarover het juist gaat? Een gruwelijke moord, een verdachte die iedereen beschuldigt, maar die op de dag van de moord ook enkele honderden kilometers ver weg was. Zoals je kunt zien, flirten we met het paranormale...

Avenue 5


Hugh Laurie (Dr. House) is terug en neemt de rol aan van een totaal gestoorde en incompetente ruimteschipkapitein. Hoe een luxe cruise verandert in een ramp. Het is grappig, eigenzinnig en cynisch tegelijk. Een echt guilty pleasure, precies zoals wij het willen. 

The Plot Against America 

Een andere bewerking van de gelijknamige roman van Philip Roth, met Winona Ryder en John Turturo in de cast. Net zoals het uitstekende The Man in the High Castle (beschikbaar op Prime Video), biedt deze miniserie een alternatieve versie van het verhaal van de Tweede Wereldoorlog. Charles Lindbergh wint de verkiezingen tegen Roosevelt en de Verenigde Staten worden het toneel van een uiterst gevaarlijke opkomst van antisemitisme.  

Eéntje waar we vol geduldig op wachten! 

The Undoing


Een psychologische thriller met Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland en geproduceerd en geschreven door David E. Kelley (Ally Mc Beal, Big Little Lies, Mr Mercedes, The Practice... )! We volgen het leven van een therapeut voor wie alles verandert op de dag van de dood van haar man. 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Vanavond op TV: Overboard - Actueel

Vanavond op TV: Overboard

Kijk vanavond, nu donderdag 9 april, om 20u35 op VIJF naar "Overboard"!
Gwyneth Paltrow prijst vibrators aan - Actueel

Gwyneth Paltrow prijst vibrators aan

De Amerikaanse actrice en zakenvrouw Gwyneth Paltrow wil vrouwen, bijna letterlijk, een handje helpen tijdens de coronacrisis. Omdat de stress van de pandemie hen minder seksueel zou doen voelen, deelde de ex-vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin een lijstje van haar favoriete vibrators. Een... Verder lezen...
Vanavond op TV: Cop Car - Actueel

Vanavond op TV: Cop Car

Kijk vanavond, nu woensdag 8 april, om 22u35 op Q2 naar "Cop Car"!
Vanavond op TV: Wild Child - Actueel

Vanavond op TV: Wild Child

Kijk vanavond, nu woensdag 8 april, om 20u35 op VITAYA naar "Wild Child".
Britse actrice die bondgirl 'Pussy Galore' speelde overleden - Actueel

Britse actrice die bondgirl 'Pussy Galore' speelde overleden

De Britse actrice Honor Blackman, die in de jaren 60 'Pussy Galore' speelde in de James Bond-film "Goldfinger", is op 94-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie vandaag meegedeeld, melden onder meer The Guardian en BBC.