'Megxit' in volle vaart: Markle heeft al deal beet met Disney - Actueel Cinema

    
Actueel
'Megxit' in volle vaart: Markle heeft al deal beet met Disney

Nu Meghan Markle en prins Harry besloten hebben het Britse koningshuis te verlaten, denkt de hertogin van Sussex al volop aan haar filmcarrière. Volgens de Britse media zou de gewezen actrice een contract getekend hebben bij Disney. In ruil voor een voice-over zou de filmgigant dan geld doneren aan een goed doel. 

Meghan en Harry zullen binnenkort zelf hun boontjes moeten doppen, maar daar lijkt vooral Meghan geen probleem mee te hebben. Voor ze haar jawoord gaf aan de prins, was Markle een gevierde actrice, vooral bekend van de tv-serie 'Suits'. De 38-jarige Canadese zou de draad opnieuw willen oppikken. Volgens The Times heeft Markle al een contract met Disney beet, al zal ze er zelf niet rijk van worden. De actrice zou een voice-over inspreken en de mediareus zou dan een riant bedrag doneren aan Elephants Without Borders, een organisatie die olifanten in het wild opvolgt en hen probeert te beschermen tegen stropers.

Prins William, broer van Harry en troonopvolger, heeft voor het eerst gereageerd sinds de 'megxit'. In de Sunday Times verklaarde hij dat de relatie met zijn broer verslechterd is. "Ik heb mijn hele leven lang mijn arm om mijn broer heen geslagen en dat kan ik nu niet meer doen. We zijn verschillende entiteiten. Daar ben ik triest om", aldus de prins. De Britse koningin Elizabeth II belegt vandaag een vergadering met prins Harry. Ze wil een uitweg zoeken voor de crisis in de koninklijke familie nu de prins en zijn echtgenote Markle aankondigden dat ze een stap terugzetten als vooraanstaande royals. (Belga / Belga)

© Shutterstock 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Netflix toont interesse in Harry en Meghan - Actueel

Netflix toont interesse in Harry en Meghan

De laatste ontwikkelingen in het Britse koningshuis doen de populaire serie 'The Crown' bijwijlen verbleken. In plaats om jaren te wachten om het levensverhaal van de royals te verfilmen, heeft Netflix nu interesse getoond om de échte Harry en Meghan binnen te halen.
Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland - Actueel

Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland

Hollywoodster Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland. Dat heeft de acteur op sociale media bevestigd. De Griekse autoriteiten kennen Tom Hanks en zijn familie het Griekse staatsburgerschap toe wegens "uitzonderlijke diensten aan Griekenland". Hanks en zijn familie vallen de eer te beurt omdat ze... Verder lezen...
Komt er dan toch een Friends-reünie? - Actueel

Komt er dan toch een Friends-reünie?

Het is waarschijnlijk een van de meest gewenste televisiecomebacks: een reünie van de Friends-cast. HBO-bons Kevin Reilly heeft tijdens een persconferentie de hoop opnieuw doen oplaaien, want volgens hem ligt het idee nog steeds op tafel.
Belgische Oscar-nominatie Une soeur vandaag te zien op Canvas - Actueel

Belgische Oscar-nominatie "Une soeur" vandaag te zien op Canvas

Voor wie de Belgische Oscar-inzending "Une soeur" wil zien, is er goed nieuws. De VRT laat in een persbericht weten dat de Belgische kortfilm, met Veerle Baetens in de hoofdrol, morgen 17 januari te zien zal zijn op Canvas. De film dingt mee naar de Oscar in de categorie "Live action short film".
Nieuwe James Bond zal geen vrouw zijn - Actueel

Nieuwe James Bond zal geen vrouw zijn

In een exclusief interview met Variety lieten de jarenlange producers van de populaire James Bond-franchise hun licht schijnen over de toekomst van het populaire personage. Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, zoals de producers heten, gaven aan dat het zeker geen vrouw zal zijn.
Netflix bevestigt derde seizoen van de serie You - Actueel

Netflix bevestigt derde seizoen van de serie "You"

De populaire Netflix-reeks "You", over een stalker die zijn obsessie met vrouwen onder controle probeert te krijgen, is hernieuwd voor een derde seizoen. Daar bestond even twijfel over, gezien het einde van seizoen 2 suggereerde dat de reeks wel eens zou kunnen stoppen.