'Megxit' in volle vaart: Markle heeft al deal beet met Disney - Actueel Cinema

    
Actueel
'Megxit' in volle vaart: Markle heeft al deal beet met Disney

Nu Meghan Markle en prins Harry besloten hebben het Britse koningshuis te verlaten, denkt de hertogin van Sussex al volop aan haar filmcarrière. Volgens de Britse media zou de gewezen actrice een contract getekend hebben bij Disney. In ruil voor een voice-over zou de filmgigant dan geld doneren aan een goed doel. 

Meghan en Harry zullen binnenkort zelf hun boontjes moeten doppen, maar daar lijkt vooral Meghan geen probleem mee te hebben. Voor ze haar jawoord gaf aan de prins, was Markle een gevierde actrice, vooral bekend van de tv-serie 'Suits'. De 38-jarige Canadese zou de draad opnieuw willen oppikken. Volgens The Times heeft Markle al een contract met Disney beet, al zal ze er zelf niet rijk van worden. De actrice zou een voice-over inspreken en de mediareus zou dan een riant bedrag doneren aan Elephants Without Borders, een organisatie die olifanten in het wild opvolgt en hen probeert te beschermen tegen stropers.

Prins William, broer van Harry en troonopvolger, heeft voor het eerst gereageerd sinds de 'megxit'. In de Sunday Times verklaarde hij dat de relatie met zijn broer verslechterd is. "Ik heb mijn hele leven lang mijn arm om mijn broer heen geslagen en dat kan ik nu niet meer doen. We zijn verschillende entiteiten. Daar ben ik triest om", aldus de prins. De Britse koningin Elizabeth II belegt vandaag een vergadering met prins Harry. Ze wil een uitweg zoeken voor de crisis in de koninklijke familie nu de prins en zijn echtgenote Markle aankondigden dat ze een stap terugzetten als vooraanstaande royals. (Belga / Belga)

© Shutterstock 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken - Actueel

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken

De meeste bioscopen zijn gelukkig wel open! Mits het nemen van duidelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het voorzien van voldoende ruimte tussen je bubbel en andere bezoekers, kan een een film op groot scherm gaan kijken een leuk verzetje bieden. En we hebben geluk,... Verder lezen...
Acteur Reni Santoni overleden - Actueel

Acteur Reni Santoni overleden

Televisiekijkers kennen hem van tientallen Amerikaanse series: acteur Reni Santoni is zaterdag op 81-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn vriendin Tracy Newman aan het magazine People en The Hollywood Reporter gezegd.
George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen - Actueel

George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen

Vorig jaar heeft auteur George R.R. Martin beloofd dat hij eind juli 2020 zijn nieuwste boek 'The Winds of Winter' zou hebben afgewerkt. Dat boek is het langverwachte zesde deel in zijn geroemde boekenreeks 'A Song of Ice and Fire', waarop de blockbusterreeks 'Game Of Thrones' is gebaseerd. Nu het... Verder lezen...
Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards - Actueel

Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards

De serie 'Chernobyl' is vrijdag als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de Britse BAFTA Television Awards. Het programma won prijzen in meerdere categorieën, waaronder die van Beste miniserie.