Leonardo DiCaprio redt man van verdrinkingsdood - Actueel Cinema

    
Actueel
Leonardo DiCaprio redt man van verdrinkingsdood

Acteur Leonardo DiCaprio heeft een heldendaad verricht. Hij redde een man van de verdrinkingsdood toen die van een jacht viel bij het eiland Sint-Maarten. Dat schrijft onder meer The Sun. 

DiCaprio was tijdens de eindejaarsperiode op reis in de Kleine Antillen met zijn 22-jarige vriendin Camila Morrone en wat vrienden. Volgens de Britse tabloid The Sun kreeg het gezelschap, dat zich vermaakte op een gehuurde boot, op de avond van 30 december plots een noodoproep binnen. Een uur voor zonsondergang en in slechte weersomstandigheden - er zat een storm aan te komen - besliste de heldhaftige DiCaprio toch naar hem op zoek te gaan.

"Leonardo speelde een schitterende rol in een levensechte Hollywood-film", vertelt een bron aan The Sun. Volgens de bron was de gehuurde boot van de acteur het enige schip dat in de buurt was en een zoekactie startte. Uiteindelijk werd de man, die hevig met zijn armen aan het zwaaien was, ook gevonden en uit het water gehaald. Hij zou al 11 uur op zee hebben rondgedobberd en was volledig gedehydrateerd.

The Sun schrijft dat het ging om een Club Med-werknemer die "na een lange nacht te veel had gedronken" en zo van de Club Med-jacht bij Sint Maarten was gevallen. Het gezelschap van de reddende DiCaprio gaf de man te drinken en te eten en droeg hem over aan de kustwacht voor verdere verzorging. "Arriveerde hun boot enkele minuten later, was de man dood geweest", aldus The Sun. (Belga / Belga)

© Shutterstock

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Eerste twee speeldagen live te volgen in bioscopen van Kinepolis - Actueel

Eerste twee speeldagen live te volgen in bioscopen van Kinepolis

Voetbalsupporters kunnen voorlopig hun favoriete ploeg nog niet in de stadions aanmoedigen, maar krijgen wel de gelegenheid om de eerste twee speeldagen live op groot scherm te bekijken in de filmzalen van Kinepolis. Dat maakten de Pro League, rechtenhouder Eleven Sports en het bioscoopbedrijf... Verder lezen...
Mumbai Film Festival uitgesteld - Actueel

Mumbai Film Festival uitgesteld

De 22e editie van het filmfestival van Mumbai wordt uitgesteld naar 2021. Het uitstel is te wijten aan de coronapandemie. India kent momenteel een zeer sterke stijging in de cijfers, bijna twee miljoen mensen zijn besmet met het virus.
Vanavond op TV: Groundhog Day - Actueel

Vanavond op TV: Groundhog Day

Kijk vanavond, nu donderdag 6 augustus, om 21u15 op CANVAS naar "Cinema Canvas - Groundhog Day"!
5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken - Actueel

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken

De meeste bioscopen zijn gelukkig wel open! Mits het nemen van duidelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het voorzien van voldoende ruimte tussen je bubbel en andere bezoekers, kan een een film op groot scherm gaan kijken een leuk verzetje bieden. En we hebben geluk,... Verder lezen...
Acteur Reni Santoni overleden - Actueel

Acteur Reni Santoni overleden

Televisiekijkers kennen hem van tientallen Amerikaanse series: acteur Reni Santoni is zaterdag op 81-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn vriendin Tracy Newman aan het magazine People en The Hollywood Reporter gezegd.
George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen - Actueel

George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen

Vorig jaar heeft auteur George R.R. Martin beloofd dat hij eind juli 2020 zijn nieuwste boek 'The Winds of Winter' zou hebben afgewerkt. Dat boek is het langverwachte zesde deel in zijn geroemde boekenreeks 'A Song of Ice and Fire', waarop de blockbusterreeks 'Game Of Thrones' is gebaseerd. Nu het... Verder lezen...
Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards - Actueel

Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards

De serie 'Chernobyl' is vrijdag als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de Britse BAFTA Television Awards. Het programma won prijzen in meerdere categorieën, waaronder die van Beste miniserie.