Leonardo DiCaprio redt man van verdrinkingsdood - Actueel Cinema

    
Actueel
Leonardo DiCaprio redt man van verdrinkingsdood

Acteur Leonardo DiCaprio heeft een heldendaad verricht. Hij redde een man van de verdrinkingsdood toen die van een jacht viel bij het eiland Sint-Maarten. Dat schrijft onder meer The Sun. 

DiCaprio was tijdens de eindejaarsperiode op reis in de Kleine Antillen met zijn 22-jarige vriendin Camila Morrone en wat vrienden. Volgens de Britse tabloid The Sun kreeg het gezelschap, dat zich vermaakte op een gehuurde boot, op de avond van 30 december plots een noodoproep binnen. Een uur voor zonsondergang en in slechte weersomstandigheden - er zat een storm aan te komen - besliste de heldhaftige DiCaprio toch naar hem op zoek te gaan.

"Leonardo speelde een schitterende rol in een levensechte Hollywood-film", vertelt een bron aan The Sun. Volgens de bron was de gehuurde boot van de acteur het enige schip dat in de buurt was en een zoekactie startte. Uiteindelijk werd de man, die hevig met zijn armen aan het zwaaien was, ook gevonden en uit het water gehaald. Hij zou al 11 uur op zee hebben rondgedobberd en was volledig gedehydrateerd.

The Sun schrijft dat het ging om een Club Med-werknemer die "na een lange nacht te veel had gedronken" en zo van de Club Med-jacht bij Sint Maarten was gevallen. Het gezelschap van de reddende DiCaprio gaf de man te drinken en te eten en droeg hem over aan de kustwacht voor verdere verzorging. "Arriveerde hun boot enkele minuten later, was de man dood geweest", aldus The Sun. (Belga / Belga)

© Shutterstock

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Monty Python-ster Terry Jones is overleden - Actueel

Monty Python-ster Terry Jones is overleden

Terry Jones, een van de leden van de Britse comedygroep Monty Python, is overleden op 77-jarige leeftijd. Dat hebben zijn manager en zijn familie gemeld. Bij Jones werd in 2016 dementie vastgesteld.
Netflix toont interesse in Harry en Meghan - Actueel

Netflix toont interesse in Harry en Meghan

De laatste ontwikkelingen in het Britse koningshuis doen de populaire serie 'The Crown' bijwijlen verbleken. In plaats om jaren te wachten om het levensverhaal van de royals te verfilmen, heeft Netflix nu interesse getoond om de échte Harry en Meghan binnen te halen.
Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland - Actueel

Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland

Hollywoodster Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland. Dat heeft de acteur op sociale media bevestigd. De Griekse autoriteiten kennen Tom Hanks en zijn familie het Griekse staatsburgerschap toe wegens "uitzonderlijke diensten aan Griekenland". Hanks en zijn familie vallen de eer te beurt omdat ze... Verder lezen...
Komt er dan toch een Friends-reünie? - Actueel

Komt er dan toch een Friends-reünie?

Het is waarschijnlijk een van de meest gewenste televisiecomebacks: een reünie van de Friends-cast. HBO-bons Kevin Reilly heeft tijdens een persconferentie de hoop opnieuw doen oplaaien, want volgens hem ligt het idee nog steeds op tafel.
Belgische Oscar-nominatie Une soeur vandaag te zien op Canvas - Actueel

Belgische Oscar-nominatie "Une soeur" vandaag te zien op Canvas

Voor wie de Belgische Oscar-inzending "Une soeur" wil zien, is er goed nieuws. De VRT laat in een persbericht weten dat de Belgische kortfilm, met Veerle Baetens in de hoofdrol, morgen 17 januari te zien zal zijn op Canvas. De film dingt mee naar de Oscar in de categorie "Live action short film".
Nieuwe James Bond zal geen vrouw zijn - Actueel

Nieuwe James Bond zal geen vrouw zijn

In een exclusief interview met Variety lieten de jarenlange producers van de populaire James Bond-franchise hun licht schijnen over de toekomst van het populaire personage. Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, zoals de producers heten, gaven aan dat het zeker geen vrouw zal zijn.