Al 400.000 toeschouwers voor FC De Kampioenen 4 - Viva Boma! - Actueel Cinema

   - 

"FC De Kampioenen - Viva Boma!", de vierde Kampioenenfilm, mag morgen al zijn 400.000ste betalende bezoeker verwelkomen. De film was daarmee in Vlaanderen tijdens de kerstvakantie de absolute nummer 1 en haalde meer toeschouwers dan alle andere Vlaamse films die uitkwamen in 2019 samen. Dat meldt filmverdeler Independent Films in een persbericht. 

"Viva Boma" scoorde ook de hoogste screen average - het gemiddelde aantal toeschouwers per ingezette bioscoopzaal - van alle films die vorig jaar in België werden uitgebracht. "FC De Kampioenen 4 - Viva Boma" is een film van Jan Verheyen, geproduceerd door Eric Wirix en Tine De Meulenaere, met naast de voltallige FC De Kampioenen-cast ook Jacques Vermeire en Bab Buelens. Het is een productie van Skyline Entertainment voor De Mensen in samenwerking met Eén, Telenet, Gardner & Domm en met de steun van Screen Flanders.

Ook de vorige FC De Kampioenen-films scoorden goed aan de kassa. "F.C. De Kampioenen 3: Forever" trok meer dan 596.000 bezoekers. "Jubilee General" uit 2015, de tweede uit de franchise, wist 678.000 toeschouwers naar de bioscoop te lokken. En "FC De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant" klokte zelfs af op meer dan 765.000 toeschouwers. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
FC de Kampioenen 4 : Viva Boma

FC de Kampioenen 4 : Viva Boma

Familie, Komedie  Regie: Jan Verheyen Met: Jaak Van Assche, Glen Wouters, Machteld Timmermans Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de 'Boma Vleesindustrie NV'. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal - en bij Niki, zijn nieuwe vlam. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de 'Viva Boma' worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: