Billie Eilish wil films maken - Actueel Cinema

    

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish heeft in een interview met The Guardian onthuld dat ze na de verovering van de popwereld regisseur wil worden. 

De zangeres uit Los Angeles, die gisteren 18 jaar is geworden, heeft in 2019 een adembenemend jaar achter de rug, met als hoogtepunt de Amerikaanse hitlijsten en zeven Grammy Award nominaties, de prestigieuze muziekprijzen in de Verenigde Staten.

Eilish kroop onlangs achter de camera om de videoclip voor haar nieuwste single "Xanny" te regisseren. Nu ze de mogelijkheid heeft om haar eigen loopbaankeuzes te maken, wil ze beginnen met het regisseren van films. De "Bad Guy"-zangeres heeft al enkele inspiratiebronnen, te beginnen met de Britse regisseur Lynne Ramsay en haar film "We Need to Talk About Kevin", dat het verhaal van een seriemoordenaar en zijn familie vertelt. "Ik heb al heel mijn leven willen regisseren," zegt Eilish. "Ik hou van films, camerahoeken, beelden. Ik vind 'We Need to Talk About Kevin' prachtig geschoten. Zo'n film is mijn doel in het leven, ook al is het onderwerp helemaal gek. Waar mijn film ook over gaat, ik wil dat iemand voelt wat ik voelde toen ik naar die film keek." (Belga / Belga)

© Ben Houdijk / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Filmfestival Anima komt naar huiskamer - Actueel

Filmfestival Anima komt naar huiskamer

Het Brusselse animatiefilmfestival Anima zal dit jaar volledig online plaatsvinden. Via het nieuwe platform - met de toepasselijke naam Anima Online - hebben liefhebbers vanuit hun huiskamer toegang tot vele langspeelfilms, tientallen kortfilmprogramma's, vooraf opgenomen masterclasses en diverse... Verder lezen...