Documentaire over Gorillaz eenmalig in de bioscoop - Actueel Cinema

   - 

Gorillaz, de band rond Blur-zanger Damon Albarn, heeft een nieuwe doumentaire klaar met als titel "Gorillaz: Reject False Icons". Volgens het persbericht zou de documentaire wereldwijd slechts een avond in de bioscoop worden vertoond, op maandag 16 december. "

Gorillaz: Reject False Icons" is geregisseerd door Denholm Hewlett, de zoon van de medeoprichter van de band Jamie Hewlett. Veel is er nog niet bekend over de documentaire, behalve dat de docu de band volgt tijdens het maken van hun twee jongste albums, Humanz en The Now Now, en de reeks concerten die daarop volgde. Tijdens die concerten, waaronder Rock Werchter, kreeg de band op het podium het gezelschap van een hele reeks opmerkelijke muzikanten, zoals onder andere Vince Staples, Kelela, Danny Brown, PUSHA-T, De La Soul, Little Sims, Mavis Staples en Noel Gallagher.

Gorillaz begon als een louter virtueel project waarbij tekenaar Jamie Hewlett live de groep geanimeerd tot leven liet komen. In latere optreden trads de band, inclusief gastmuzikanten, echter daadwerkelijk op.

Het is nog niet duidelijk in welke bioscoop of bioscopen de documentaire in België wordt vertoond. De voorverkoop start woensdag 27 november. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: