Documentaire over Gorillaz eenmalig in de bioscoop - Actueel Cinema

    
Actueel
Documentaire over Gorillaz eenmalig in de bioscoop

Gorillaz, de band rond Blur-zanger Damon Albarn, heeft een nieuwe doumentaire klaar met als titel "Gorillaz: Reject False Icons". Volgens het persbericht zou de documentaire wereldwijd slechts een avond in de bioscoop worden vertoond, op maandag 16 december. "

Gorillaz: Reject False Icons" is geregisseerd door Denholm Hewlett, de zoon van de medeoprichter van de band Jamie Hewlett. Veel is er nog niet bekend over de documentaire, behalve dat de docu de band volgt tijdens het maken van hun twee jongste albums, Humanz en The Now Now, en de reeks concerten die daarop volgde. Tijdens die concerten, waaronder Rock Werchter, kreeg de band op het podium het gezelschap van een hele reeks opmerkelijke muzikanten, zoals onder andere Vince Staples, Kelela, Danny Brown, PUSHA-T, De La Soul, Little Sims, Mavis Staples en Noel Gallagher.

Gorillaz begon als een louter virtueel project waarbij tekenaar Jamie Hewlett live de groep geanimeerd tot leven liet komen. In latere optreden trads de band, inclusief gastmuzikanten, echter daadwerkelijk op.

Het is nog niet duidelijk in welke bioscoop of bioscopen de documentaire in België wordt vertoond. De voorverkoop start woensdag 27 november. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Wanneer verschijnt seizoen 2 van The Boys? - Actueel

Wanneer verschijnt seizoen 2 van The Boys?

Na het intensief bingewatchen van seizoen 1 brandde er dus één grote vraag op ieders lippen. Wanneer verschijnt seizoen 2?!
Terug naar de bioscoop: Welke films kan je gaan kijken? En hoe? - Actueel

Terug naar de bioscoop: Welke films kan je gaan kijken? En hoe?

Wat wij het meest gemist hebben tijdens de lockdown? Naar de bioscoop gaan natuurlijk! Hoewel thuisbioscopen en 4K-televisies een groot succes zijn, is dit toch niet hetzelfde als een avondje naar de cinema gaan. Vol spanning en ongeduld telden wij dan ook af naar de heropening van de bioscopen op... Verder lezen...
Naya Rivera redde het leven van haar zoon voordat ze verdronk - Actueel

Naya Rivera redde het leven van haar zoon voordat ze verdronk

Naya Rivera, de ster van de Amerikaanse TV show "Glee" die vorige week om het leven kwam, verdronk in een Californisch meer. Haar lichaam werd gisteren opgevist en volgens de eerste vaststellingen heeft ze geknokt om het leven haar zoon te redden alvorens ze zelf de strijd verloor.
Lichaam gevonden bij zoektocht naar Glee-actrice Naya Rivera - Actueel

Lichaam gevonden bij zoektocht naar Glee-actrice Naya Rivera

Bij een zoekactie naar de vermiste actrice Naya Rivera, hebben de hulpdiensten vandaag een lijk ontdekt. Het lichaam wordt momenteel geborgen in een meer in Californië, zo heeft de lokale sheriff via Twitter laten weten. Het is nog niet duidelijk of het om het lichaam van de actrice gaat.... Verder lezen...
Vanavond op TV: The Box - Actueel

Vanavond op TV: The Box

Kijk vanavond, nu dinsdag 14 juli, om 20u40 op CAZ naar "The Box"!
5 series voor de fans van The Boys - Actueel

5 series voor de fans van The Boys

Ben jij ook zo'n grote fan van deze serie? En snak je zo hard naar meer? Wel, wij maakten een selectie met de beste series voor die-hard fans van The Boys!