50 Cent heel wat kilo's bijgekomen voor rol in nieuwe serie - Actueel Cinema

    
Actueel
50 Cent heel wat kilo's bijgekomen voor rol in nieuwe serie

De Amerikaanse rapper 50 Cent is altijd al een spierbundel geweest, maar voor een rol in een nieuwe serie heeft hij extra hard getraind en is hij acht kilogram bijgekomen. 

50 Cent is binnenkort te zien in de ABC-serie 'For Life'. Die reeks vertelt het verhaal van Isaac Wright Jr, een 'drugsbaron' die in 1991 tot levenslang veroordeeld werd. Wright trad tijdens zijn proces zelf op als advocaat en slaagde er later in om zijn onschuld te bewijzen. Uiteindelijk zat hij zeven jaar in de gevangenis.

Welke rol 50 Cent in 'For Life' precies op zich zal nemen, is nog onduidelijk. Dat hij zijn rol serieus neemt, bewijzen tal van foto's en filmpjes op zijn sociale media. De 44-jarige rapper van de wereldhit 'In da Club' traint met gewichten van meer dan honderd kilogram en weegt intussen al acht kilogram meer dan voordien. "Mijn nieuwe ABC-serie is intens. Gisteren heb ik gefilmd. Ik ben acht kilo bijgekomen voor deze rol", klinkt het op zijn Instagram. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Promotie cryptomunt kost acteur Steven Seagal tonnen - Actueel

Promotie cryptomunt kost acteur Steven Seagal tonnen

Acteur Steven Seagal moet honderdduizenden dollars betalen omdat hij een nieuwe cryptovaluta aanprees. Hij vertelde er niet bij dat hij daar 250.000 dollar in cash en 750.000 dollar aan cryptomunten voor zou krijgen, zegt de Amerikaanse toezichthouder SEC.
Luc Besson verkoopt huis van Hollywood-legende Charlton Heston - Actueel

Luc Besson verkoopt huis van Hollywood-legende Charlton Heston

Luc Besson verkoopt het voormalige huis van het inmiddels overleden Hollywood-icoon Charlton Heston. De Franse regisseur en producent vraagt 14.9 miljoen dollar (13,7 miljoen euro) voor de woning. Dat schrijft entertainmentssite Variety. Het is pas de tweede keer sinds de ingebruikname van de... Verder lezen...
Courteney Cox enthousiast over Friends-reünie: Het wordt geweldig - Actueel

Courteney Cox enthousiast over "Friends"-reünie: "Het wordt geweldig"

In een aflevering van de webserie "Hiking with Kevin" heeft Courteney Cox haar enthousiasme laten blijken voor de "Friends"-reünie die er zit aan te komen. "We zullen de tijd van ons leven hebben, het wordt geweldig", blikte Cox vooruit.
George Clooney niet opgezet met werkende kinderen op Nespresso-plantages - Actueel

George Clooney niet opgezet met werkende kinderen op Nespresso-plantages

George Clooney, al jaren het vaste gezicht in de Nespresso-reclamespotjes, heeft gereageerd op een aflevering van het Britse documentaireprogramma "Dispatches". Daaruit bleek dat kinderen te werk worden gesteld op Nespresso-plantages in Guatemala. De acteur zegt "verrast en bedroefd" te zijn.
Western-acteur Ben Cooper (86) overleden - Actueel

Western-acteur Ben Cooper (86) overleden

De Amerikaanse televisie- en filmacteur Ben Cooper, die vooral western-rollen vertolkte, is in Memphis, Tennessee overleden na een lange ziekte. Het nieuws is door zijn neef Pete Searls bekendgemaakt aan het gespecialiseerde blad "Hollywood Reporter".