Moora Vander Veken (Olivia) verlaat Thuis en verhuist naar Londen - Actueel Cinema

   - 

Thuis-fans zullen Olivia, oftewel Moora Vander Veken een jaar lang niet op het scherm zien. De actrice gaat immers een acteeropleiding volgen in Londen. Nadien keert ze wel terug naar de soap op Eén. 

Ook in de verhaallijn van Thuis trekt Olivia naar Londen. Niet om te acteren, maar om te babysitten op Emil. Vander Veken kijkt alvast uit anar deze nieuwe ervaring. "In Londen zijn er heel wat masterclasses en hoog aangeschreven theateropleidingen. Ik wil als persoon en ook als actrice groeien", vertelt de 27-jarige actrice aan Het Laatste Nieuws. "Even afstand nemen van het dagdagelijkse en de tijd nemen om te groeien." "Ik kan me er onderdompelen in cursussen en opleidingen die gegeven worden door de beste acteurs en docenten uit Engeland. Daar kijk ik echt naar uit! Enkele maanden keihard leren en me laten inspireren, om daarna met al die extra bagage terug naar Vlaanderen te komen. Ik ben heel blij dat de producers van Thuis me die tijd gunnen en de kans geven. En ja, het is echt wel de bedoeling om na dat kleine jaar de draad terug op te pikken als Olivia in Thuis."

Vander Veken speelt al sinds 2014 mee in Thuis als Olivia Hoefkens en was daarvoor vooral bekend uit de Ketnetserie Amika. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: